MC2 SAINT BARTH

MC2 SAINT BARTH haalde de mosterd bij de exotische tinten van de Caribische zee en het hagelwitte strand van St Barth. Na herhaaldelijke trips naar het inspirerende St Barth, besloten de twee bezielers achter het label om de elegantie en authenticiteit van het eiland naar een collectie te vertalen. Met een stevige dosis mode-expertise lanceerden ze in 1994 hun label dat genoemd werd naar het allereerste vliegtuigmodel dat vloog op St. Barth.

MC2 SAINT BARTH staat synoniem voor kleurrijke beachwear die een instant tropische zomer oproept. Poppy kleurtjes, gesofisticeerde snits en mooie materialen primeren voor de twee oprichters.

Voor jongens vertaalt zich dat in speelse maar classy zwemshorts en fleurige, iconische T-Shirts. De jongenslijn wordt aangevuld met linnen shirts in snoepjeskleuren. Een voor een stukken die de authentieke sfeer van St Barth oproepen.

Ook de meisjescollectie pakt uit met een volwaardige strandcollectie, van bikini’s over jurken en rokjes tot shorts. De collectie valt op dankzij de zuiderse prints en zomerse details en laat elk bovenstuk en onderstuk op zichzelf staan, zodat je eindeloos kan combineren.