HOUNd

Hound weet de kids een stoere en frisse uitstraling te geven. Met het assortiment jeans, shirts, truien, vesten, jurkjes en rokken krijgt dit merk het voor elkaar om kinderen op een eigentijdse manier te kleden. Trendy, sportief en stoer zijn de kernwoorden voor dit kinderkledingmerk! Geef jouw kids een eigen stijl mee en laat ze kleding kiezen van Hound

Van oorsprong komt het merk uit Denemarken, waar het begon met een focus op tienerkleding. Er zijn inmiddels ook maten beschikbaar voor de wat jongere kids. Maar de stoere jongvolwassen look is nog altijd aanwezig. En dat geeft juist de kleinste kinderen een hele eigenwijze stijl waar ze goed mee voor de dag komen. Of ze nu de hele dag op school moeten leren, op zaterdag een feest hebben of op vrijdagavond een fuif: je kleedt ze trendy in een outfit van Hound.

Omdat tieners zich vaak laten inspireren door de volwassene, zorgt dit merk ervoor dat de kleding meer oogt als volwassenkleding dn als kinderkleding. Dat geeft de kleinsten juist iets heel schattigs, en de tieners krijgen daardoor precies wat ze willen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!